Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kurum amirleri, okul müdürleri, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.

        Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Karaman, ilçe merkezi ve köylerdeki sorunları bu tür toplantılarla dile getirip çözüm konusunda hep birlikte karar vereceklerini söyledi.

        Karaman, Sarıkamış'ın tarihi, turizmi, doğasıyla bölgenin çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, "İlçemizi marka şehir yapmak için güçlerimizi birleştirmeliyiz. İlçemizin gelişmesi, kalkınması köylerimizdeki altyapı ve eğitim sorunlarının büyük bölümünü çözmüş durumdayız." dedi.

        İlçe olarak koordineli işler gerçekleştirdiklerini ifade eden Karaman, "Muhtarlarımızla, öğretmenlerimizle, güvenlik güçlerimizle koordineli olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu tür toplantıları sıkça yaparak sorunları çözme noktasında hızlı kararlar vermeliyiz. Eğer biz kamu, özel sektör, STK'lar olarak birlikte hareket edemezsek, kalkınma, gelişme çok ağır olur. Önümüzde Sarıkamış şehitlerini anma etkinlikleri var. İlçemize gelen konuklarımızı bize yakışan şekilde ağırlayacağız." diye konuştu.

        Soru cevap şeklinde devam eden toplantı, yapılacak işlerin kayıt altına alınmasıyla sona erdi.

        Toplantıya, Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Akça, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Erdal Karakurt, İlçe Müftüsü Hayatı Yelkovan ile vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler