Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Diyarbakır Sur'da el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu geçen sene şehit düşen Jandarma Çavuş Birkan Gündüz, Şebinkarahisar ilçesindeki kabri başında anıldı.

        Şehidin annesi Nasibe ve Nadir Gündüz ile Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Garnizon Komutanı Binbaşı Ümit Duyu, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Okuyar şehidin Elmaağaç köyündeki kabrini ziyaret ederek Mevlid-i Şerif okuttu.

        Anne Nasibe Gündüz, bir yıl geçmiş olsa bile acılarının hiç dinmediğini belirterek, "Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Sizlere çok teşekkür ederim. Devletimiz, milletimiz var olsun. Ben bir şehit annesiyim, ağlamadan dik duracağım ve oğlumla gurur duyacağım." dedi.

        Binbaşı Duyu da anne Gündüz'e "Oğlun şehit mertebesinde, şehitlik ulaşılamaz bir mertebe, sen de onurlu bir şehit annesisin ve bir Türk evladı olarak bizler her zaman her an sizlerin yanındayız." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler