Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Boyabat ilçesinde, İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret ederek moral verdi.

        Ellerindeki Türk bayraklarıyla ilçe emniyet müdürlüğü binasına gelen öğrencileri burada komiser yardımcısı Emre Çakal ve diğer görevliler karşıladı.

        Çakal, öğrencilerin yaptıkları ziyaretin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Güzel öğrencilerimizin bizleri bu şekilde ziyaret etmeleri, polis, asker olmak istemeleri bizleri gururlandırıyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

        İlçe Emniyet Müdür Vekil Müdürü Tuncay Turhan ise öğrencilere, terörün ne olduğu, nasıl mücadele edilebileceğini ve ülke için ne gibi zararlar doğurduğunu anlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler