Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesi ve ilçeye ulaşımı sağlayan bölgelerdeki yollarda karla mücadele çalışması sürüyor.

        Karayolları ekiplerinden alınan bilgiye göre, kar yağışının ardından tüm iş makineleri ile çalışma yürütülüyor.

        Dün akşam saatlerinde başlayan ve bu sabah etkisini artıran kar yağışı dolayısıyla yolların kapanmaması için ekipler seferber oldu.

        Yollarda denetimi sağlayan ekipler, Beypazarı-Kıbrıscık, Beypazarı-Mihalıççık arasındaki bin 650 rakımlı Ahlatlık ve Burgaz ile Beypazarı-Mihalıççık arasındaki bin 550 rakımlı Kartal geçitlerinde, sürücülere zincir bulundurmaları, işaret ve işaretçilere dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

        Yetkililer, Beypazarı 43. Şube Şefliği yol ağındaki karayollarında, kar nedeniyle ulaşıma kapalı yer bulunmadığını, Nallıhan, Uluhan ve Göynük ilçelerindeki bakımevlerinde olası bir durum için ekiplerin hazır bekletildiğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler