Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Keskin ilçesinde muhtarlar ve üreticilerle bir araya geldi.

        Öztürk, Keskin ilçesinde muhtarlar ve üreticilerin taleplerini dinledi.

        Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Öztürk, 2017 yılında köy yolları için çalışmaların yaz ayından itibaren başlayacağını belirterek, şunları söyledi:

        "Köy yollarını yaz aylarının gelmesi ile 2017 yılı içerisinde programa aldık ve çalışmalar başlayacak. Biz Kırıkkale vekilleri olarak her zaman buralardayız. Çalışmalar yapıyoruz birlik içinde çalışmalarımız oluyor. Köylerden kentlere göç olmaması için çalışmalar yapıyoruz. Çiftçilik yapan hayvancılık yapan yöresinde memnun olsun istiyoruz. Geriye dönüşü sağlamak zorundayız. Daha iyi hayat sağlamaları için gayret göstereceğiz tarımsal kalkınma noktasında süt inekçiliği sıkıntıda. Bu konuda belli bir mesafe almak istiyoruz. Sütü toplayıp toplu olarak vermek istiyoruz, özel idarenin yetişemediği yerlerde bizler devreye giriyoruz. Bizler hep köylü kardeşlerimizin yanındayız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler