Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Taşköprü ilçesinde vatandaşlar "teröre lanet" yürüyüşü düzenledi.

        Taşköprü Belediye Başkanlığı, AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanlığı öncülüğünde düzenlen "teröre lanet" yürüyüşüne katılan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Vatan sana canım feda", "Polise uzanan eler kırılsın" şeklinde slogan attı.

        Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, teröristlerin amaçlarına ulaşamayacağını belirterek, "Bugün burada ülkemizde son günlerde gerçekleşen hain ve kalleş saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi anmak ve birlik beraberliğimize halellik getirmek isteyen terör örgütlerini kınamak ve lanetlemek için bir arada bulunuyoruz. Siyasi ayrım gözetmeksizin gelen vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

        Yürüyüşte de 600 metrelik Türk bayrağı açıldı. Ayrıca, Taşköprü Şehit Aileleri Derneği tarafından hazırlanan Taşköprü şehitlerinin fotoğrafları etkinlik boyunca taşındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler