Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da sahil kesimlerde bugün sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği, iç kesimlerde kar görüleceği bildirildi.

        Meteoroloji Antalya Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent genelinde sıcaklık 2 ila 5 derece azalacak. Rüzgar kuzey yönlerden orta, yer yer kuvvetli olarak esecek.

        Sahil kesimlerde görülecek olan sağanakların, öğleden sonra Manavgat, Alanya, Gazipaşa civarında kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimlerde görülecek kar da öğleden sonra Gündoğmuş, Akseki, İbradı ilçelerinde, Korkuteli ve Elmalı'nın yüksek kesimlerinde, Isparta'nın Yalvaç, Gelendost, Eğirdir, Şarkikaraağaç, Yenişarbademli ve Aksu ilçelerinde kuvvetli, yer yer yoğun, rüzgarla birlikte tipi şeklinde olması tahmin ediliyor.

        Denizlerde rüzgar kuzey yönlerden 3 ila 5, öğleden sonra 4 ila 6, akşam saatlerinden itibaren 5 ila 7 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 2 ila 4 metre arasında olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler