Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu ilçesinde bir mobilya tamircisi, gönüllü arkadaşlarıyla engelli vatandaşın arabasını onararak, kullanışlı hale getirdi.

        Hayrabolu’da mobilya tamirciliği yapan Sait Toniş, Özcan Çetin adlı bedensel engellinin yıpranan akülü arabasını, arkadaşlarıyla onararak yeniledi.

        Toniş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, herkesin engelli vatandaşlara karşı duyarlı olması gerektiğini belirterek, "Özcan Çetin ağabeyimizin arabasının kullanılmaz halde olduğunu gördük. Daha sonra arkadaşlarımla birlikte arabayı işyerimize getirerek onardık. Arabasının tüm eksiklerini gidererek, kullanışlı bir hale getirdik, bu bizi mutlu etti. Özcan ağabeyimiz de çok mutlu oldu. Kendisine sorunsuz bir şekilde arabasını teslim ettik.” diye konuştu.

        Arabanın tamirine katkı veren Uğur Ekmen de "Engelli Özcan ağabeyimizin arabası gerçekten çok kötü bir durumdaydı. Su geçirmez deri kumaşla arabasına yeni koltuk yaptık." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler