Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - CHP Dinar İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatime Demiray, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

        Son zamanlarda yaşanan hain terör eylemlerinde şehit olan askerler ve polisler için başsağlığı dileyen CHP'li kadınlar asker ve polislere moral verdi.

        Ziyaretlerde konuşan Demiray, bütün ülkelerin gözünün Türkiye'nin üzerinde olduğunu ve milletçe çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

        İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç ise kolluk kuvvetleri karşısında mücadele edecek, savaşacak kimsenin olmadığını, teröristlerin sinsice ve haince saldırıda bulunduğunu söyledi.

        Türk milletinin birliği sayesinde terörün kökünü kazıyacaklarını da belirten Dinç, "Aziz Türk milletimizin içi rahat olsun. Bu hainler bitirilinceye kadar devletin askeri, polisi mücadeleye devam edecektir." dedi.

        CHP'li kadınlar daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler