Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, "Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesiyle artık FETÖ'nün uluslararası bir örgüt olduğu tescillendi." dedi.

        Dağlı, Partisinin Yumurtalık ilçe binasında düzenlenen 52. Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin önemli bir evreden geçtiğini söyledi.

        Şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere uzun ömürler dileyen Dağlı, "15 Temmuz'da 'Haçlı zihniyeti' bu milletin toprağına, çoluğuna, çocuğuna, gencine zarar vermeye kalktı." dedi.

        Dağlı, şunları kaydetti:

        "Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi, Sünnisine bakmadan bu toprakları seven herkese 'kardeşimiz' dedik. Peki, bu hainler ne yaptılar? Bu milletin topunu tüfeğini kendi halkının üzerine yönelttiler. Cumhurbaşkanımızın derin görüş ve düşünceleri, geleceği görme yetisiyle, Başbakanımızın da halka verdiği güzel mesajlarla, diğer siyasi partilerin de destekleri ve vatandaşlarımızın iktidarın arkasında durmaları neticesinde, bu topraklar bize vatan olmaya devam edecek. Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesiyle artık FETÖ'nün uluslararası bir örgüt olduğu tescillendi. Rus uçağını da yine bu hainler düşürmüştü."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler