Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) üyeleri, Kütahya'nın Domaniç ilçesindeki Kocayayla'da "karda doğa yürüyüşü" düzenledi.

        Domaniç ormanlarına gelen DOSTUM üyesi 50 kişilik grubun yürüyüşü Palazoğlu parkurundan başlayıp bin 200 rakımlı Sivrice tepesine kadar sürdü.

        Grup lideri Engin Karabacakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Domaniç dağları mutlaka görülmesi ve gezilmesi gereken nadir bölgelerden biri." dedi.

        Karda gerçekleştirdikleri yürüyüşten büyük keyif aldıklarını belirten Karabacakoğlu, "Yürüyüş için Bursa'nın İnegöl ilçesinden geldik. Grubumuzla karda yaklaşık 8 saat süren 14 kilometre yol yürüdük. Yürüyüş sırasında Domaniç dağlarının tüm doğal güzelliklerini gördük. Yürüyüşe katılan arkadaşlarımız burada çok güzel tecrübeler edindi." diye konuştu.

        Yürüyüşe katılan Onurhan Bayraktar da doğaseverlerin mutlaka Domaniç dağlarını görmesi tavsiyesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler