Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, karla mücadele koordinasyon toplantısı yapıldı.

        Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, kış döneminde trafik güvenliği ile vatandaşların can ve mal güvenliklerinin en iyi şekilde sağlanması için görüş alışverişinde bulunuldu.

        Uzunoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, başta karayolları olmak üzere, ilgili diğer kurum ve kuruluşlarla ortak koordinasyonun sağlanarak birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti.

        Kar yağdıktan sonra özellikle kış şartlarında karla mücadelede, kurumların müşterek çalışmaları gereken konular olduğunu dile getiren Uzunoğlu, "İnsanlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmaları, zorda kalanlara ulaşmayı planlayıp tedbirlerimizi almak suretiyle de kar yağdığı anda ne yapmamız gerektiğini, kurumlar arasındaki işbirliğini yönetecek hususları burada kararlaştıralım istedik. Bu nedenle karla mücadele koordinasyon toplantımızı gerçekleştiriyoruz." dedi.

        Toplatıya Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Yavuz, Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Başkomiser Zafer Yüksel, Yazı işleri Müdürü Ahmet Öğredici, Özel İdare Müdürü Niyazi Ocak, Milli Eğitim Müdür Vekili Yüksel Altaş, Karayolları 163. Şube Şefi Orhan Yadigar, ÇEDAŞ İşletme Başmühendisliği Şefi Seyfettin Uyumaz ve Özel İdare Şantiye Şefi Adem Kuzpınar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler