Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye olarak haçlı zihniyetinin maşaları DEAŞ, FETÖ, PKK gibi terör örgütlerinin kökünü bedeli ne olursa olsun bu coğrafyadan kazıyacaklarını söyledi.

        Milletvekili Tin, AK Parti Denizli İl Başkanlığında gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısında, yeni anayasa konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Çalışmaların Gazi Meclis'te devam ettiğini dile getiren Tin, "Anayasa'nın maddelerinde değişiklik öngören teklif Anayasa Komisyonunda görüşülüyor. Anayasada yapacak olduğumuz değişikliklerle milli ve yerli bir anayasanın oluşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Yapılacak köklü sistem değişiklikleri istikrar ve güveninin yanı sıra, milli duruşumuzu da daha da güçlendirecektir. Devlet olarak stratejimizi kendimiz belirleyerek, dış şokları bertaraf edecek ve milletimizin geleceğine yön veren milli iradenin önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız." dedi.

        Türkiye'nin ilerlemesine engel olma girişiminde bulunan tüm şer odaklarına karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade eden Milletvekili Şahin Tin, şöyle dedi:

        "Türkiye olarak haçlı zihniyetinin maşaları DEAŞ, FETÖ, PKK gibi terör örgütlerinin kökünü bedeli ne olursa olsun bu coğrafyadan kazıyacağız. Tarihin bize emaneti olan Anadolu'nun geleceğine uzanan tüm elleri inşallah hep birlikte kıracağız. Fırat Kalkanı Harekatı, Türkiye'nin dışarıdan gelen terör tehditlerini bertaraf etmek ve bölgedeki mazlum sivil halkın geleceğini garanti altına almak açısından vazgeçilmez bir önem taşıyor. Suriye'de acımazsızca yaşanan savaşın ilk gününden beri tek savunduğumuz gerçek sivillerin, çocukların, yaşlı ve kadınların bu savaştan etkilenmemesi yönündeydi. Şu ana kadar önemli bir bölüm güvenli hale getirildi ancak güvenli bölgeye yönelik tehditlerin de ortadan kaldırılması büyük önem taşıyor. Bu sebeple El Bab'ın terör örgütü DEAŞ başta olmak üzere diğer terör unsurlarından arındırılması gerekmektedir. Bu bölgedeki terör unsurlarının temizlenmesiyle birlikte terör örgütlerinin Türkiye sınırlarına yaklaşması önlenecek ve o mübarek topraklarda hainler tarafından kurulacak olan 'kukla devlet' projesinin de önüne geçilmiş olacaktır."

        Toplantıya, Milletvekili Cahit Özkan, İl Başkanı Necip Filiz, il başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolu başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler