Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından Halepliler yardım için toplanan unlar tırla gönderildi.

        İlçedeki imam hatip mezunları ile imam hatip lisesi öğrencileri tarafından Suriye'nin Halep kentindeki saldırılardan kaçan mazlumlar için 520 çuval un toplandı.

        Toplanan yardımlar, Halepliler'e ulaştırılmak üzere yapılan törenin ardından tırla gönderildi.

        Şereflikoçhisar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Sekreteri Niyazi Düğer, Halep'teki insanlık dramına kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, "Bu bölgede insanlık dramı yaşanıyor, dünyanın izlediği bu duruma kayıtsız kalamayarak başlattığımız yardım kampanyasına destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz, hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla temin edilen 520 çuvaldan oluşan 26 tonluk un yardımı, bölgede İHH tarafından kurulan fırınlara giderek ekmek olacak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler