Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Ankara Ercişliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne destek ve moral ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

        Dernekten yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Zafer İzgi ve beraberindekiler, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yılmaz Ergan ve polislerle bir araya gelerek hain terör saldırılarında şehit olan polisler için taziyelerini iletti.

        İzgi, burada yaptığı açıklamada, yaşanan tüm terör saldırılarını kınadı.

        "Bizler vatan için, bayrak için, din için toprağa düşerken şehadetle şereflenip cennetle müjdeleniyoruz." diyen İzgi, şunları kaydetti: "Bu kalleş, kahpe vatan hainlerini ise 'leş' olarak adlandırıyoruz. Dizginleri başkalarının elinde olan bu dinsiz, vatansız, bayraksız terör grupları ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğini hiçbir zaman bozamayacaklardır. Ant olsun ki bizler doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyi olarak 78 milyon vatan evladı (içinde birkaç hain hariç) bir işaretinizle yanınızda yer alarak şehadet şerbeti içmeye hazırız."

        İzgi daha sonra Ergan'a yağlı boya Türk bayrağı tablosu hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler