Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçe esnafına ziyaretlerde bulunarak yeni yıllarını kutladı.

        Erener, yılbaşı arefesi nedeniyle ilçede faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret ederek, 2017 yılının bol kazançlar getirmesini temenni etti.

        Ziyaretlerinde esnafla kısa sohbetler eden Erener, iş yerlerine Görele temalı olarak hazırlatılan saatlerden hediye etti.

        Erener, gazetecilere yaptığı açıklamada, üretmiş oldukları projelerle ilçenin çehresini değiştirmeye başladıklarını söyledi.

        Görele'yi daha yaşanabilir kent haline getirmek istediklerini ve bunun için günlük hayatı kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptıklarını dile getiren Erener, şunları kaydetti:

        "Yeni yılda da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Hizmet yaparken, proje geliştirirken her zaman esnafımız ve vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Rutin olarak esnaf ve vatandaşlarımıza yönelik ziyaretlerde bulunarak, talep ve sıkıntılarını dinledik. Bu esnaf ziyaretimizde ise onlara bir jest yaparak, içini şirin ilçemiz Görele’nin resimleriyle donattığımız bir saat hediye ettik."

        Erener, 2017 yılının başta Türkiye olmak üzere, tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler