Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - AK Parti Yağlıdere İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

        Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Yağlıdere'de ilçe teşkilatının desteğiyle birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

        Verimli bir toplantı gerçekleştiğini belirten Kırhasanoğlu, şunları kaydetti:

        "Hem Yağlıdere'nin genel sorunları hem ülke gündemiyle alakalı aşağı yukarı bütün sorunlara değindik. Bazılarına çözüm bulduk, bazılarını zamana yaydık. Bundan sonra sorunların takipçisi olacağız. Teşkilatımızın da katkılarıyla ilçemize yaptığımız hizmetlere yenisini eklemeye devam edeceğiz."

        AK Parti İlçe Başkanı Temel Işık ise köy ve mahalle temsilcileriyle görüşerek değerlendirmelerde bulunmak için toplandıklarını söyledi.

        İl Genel Meclis Üyesi Fikret Karaaslan'da teşkilat olarak birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade etti.

        İlçe Başkanlığı Salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan, Abdullah Çakıroğlu, Zihneti Kahyaoğlu, İbrahim Aydın, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Bayram Durdu, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler