Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

        Oylama hakkında bilgi alan Orbay, haber kategorisinde Münir Zakiroğlu'nun "Vatandaşların darbe girişimini protestoları", yaşamda Cem Genco'nun "Babası için akan gözyaşları karşılık buldu", sporda ise Berk Özkan'ın ''Hakeme kırmızı kart'' isimli fotoğraflarına oy verdi.

        Orbay, Anadolu Ajansının her yıl ülke ve dünya gündemine damga vuran, çeşitli coğrafyalarda çekilmiş fotoğrafları vatandaşlarla buluşturduğunu söyledi.

        Bu yıl çekilen fotoğraflara Türkiye'de 15 Temmuz darbe girişiminin, dünya coğrafyasında ise şiddet ve zorunlu göçlerin damgasını vurduğunu ifade eden Orbay, şunları kaydetti:

        ''Anadolu Ajansının çalışma alanında çekilen fotoğraflara baktığımızda, özellikle sınırlarımızın ötesinde istenmeyen olaylardan dolayı yurtlarından, vatanlarından göç eden insanların hikayelerini konu alan fotoğraflar ön plana çıkıyor. Anadolu Ajansının yarışmaya katılan fotoğraflarının her birinin bir hikayesi bulunuyor. Her zaman milletin sesi olan AA çalışanlarını tebrik ediyorum.''

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler