Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Çocuk Şubesi ekipleri, kent merkezindeki okulların çevresinde genel asayiş uygulaması yaptı.

        Öğrencilerin eğitimlerini güvenli bir ortamda sürdürmelerini, her türlü suç ve şiddetten, madde bağımlılığı başta olmak üzere kötü alışkanlıklardan korunmalarını sağlamak için başlatılan uygulama kapsamında, okul yakınlarında bekleyen vatandaşların sorgulamaları gerçekleştirildi.

        Okul idarecileriyle de görüşen ekipler, okul çevresinde öğrencileri rahatsız eden en küçük bir olumsuzluğun yaşanması durumunda "155 Polis İmdat" hattının kullanılmasını istedi.

        Ekipler, ayrıca okul çevrelerinde bulunan internet kafe, elektronik oyun salonları, kahvehaneler başta olmak üzere umuma açık yerler ile park ve bahçelere yönelik denetimlerde de bulundu.

        Genel asayiş uygulamasının çok önemli olduğunu belirten Gazi İlkokulu Müdürü Orhan Yılmaz, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde eğitimlerini sürdürdüklerini söyledi.

        Merkez Gazi İlkokulu önünde yapılan uygulama sırasında bazı öğrenciler de polis memurlarına sarılarak sevgi gösterisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler