Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'ın Tuşba ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında iki araçta 86 kilo 126 gram eroin, bir evde 64 kilo 548 gram esrar ele geçirildi.

        Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri, yurt dışından getirilen uyuşturucunun Van üzerinden batı illerine götürüleceği istihbaratı üzerine Tuşba ilçesinde durumundan şüphelenilen iki aracı durdurdu.

        Narkotik köpeği "Efes"in araçlara tepki vermesi üzerine yapılan aramada, 86 kilo 126 gram eroin ele geçirildi. Sürücüler ve olayla ilgisi olduğu belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

        Edremit ilçesi Kurubaş Mahallesi'nde özel harekat polislerinin de katılımıyla bir eve düzenlenen operasyonda, kömürlükte torbaların içine gizlenmiş 64 kilo 548 gram esrar bulundu. Ekipler, ev sahibi Ş.A'yı gözaltına aldı.

        Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler