Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Tunceli'de, terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Hasan Karadavut'un Tokat'ın Turhal ilçesindeki babaevinde yas var.

        Emek Mahallesi'nde ikamet eden anne Kezban Karadavut'a acı haber, Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve askeri yetkililer tarafından verildi.

        İlçedeki pazardan alışveriş yaptıktan sonra oğlunun şehit olduğundan habersiz evine gelen baba Beyler Karadavut, ambulans ve kalabalığı görünce bir süre durakladı. Görevliler, koluna girip eve doğru götürdükleri Karadavut'a oğlunun şehit haberini verdi.

        Çok sayıda vatandaşın başsağlığı dilemek amacıyla gittiği şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit haberini alan bazı aile yakınları, sinir krizi geçirdi.

        Bekar olan şehidin cenazesinin yarın ilçede toprağa verilmesi bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler