Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu'da 13 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 4 sanığa 7 yıl 1 ay ile 22,5 yıl arasında değişen hapis cezası verildi.

        Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada,13 yaşındaki N.Ö. ve ailesi ile tutuklu yargılanan Kemal Y. (27) ve Murat Y. (37), tutuksuz yargılanan 15 yaşındaki M.C. ile aynı yaştaki Y.E.Y. hazır bulundu.

        Mahkeme heyeti "çocuğun cinsel istismarı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından yargılanan sanıklardan Kemal Y'ye 22,5 yıl, kardeşi Murat Y'ye 12,5 yıl, M.C. ile Y.E.Y'ye ise 7'şer yıl 1'er ay hapis cezası verdi.

        Mengen ilçesinde, 2015'i 2016'ya bağlayan gece evlerine yılbaşı kutlaması için gelen 13 yaşındaki N.Ö'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile Kemal Y, Murat Y, M.C. ve Y.E.Y. tutuklanmıştı. Yargılama sırasında M.C. ile Y.E.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler