Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya-Antalya karayolu Alacabel mevkisinin yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanması üzerine dinlenme tesislerinde bekletilen sürücüler, Isparta-Antalya istikametine yönlendirildi.

        Seydişehir İlçe Emniyet Müdür Vekili Kadir Ölmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, son dört günde kar yağışının etkisini artırdığını, Seydişehir-Antalya karayolunun zincirsiz araçların geçişine kapatıldığını söyledi.

        Sürücüler ile yolcuların dinlenme tesislerinde bekletildiğini aktaran Ölmez, zincirli araçları Isparta üzerinden göndermeye başladıklarını, tesislerdeki 22 otobüs ve bin civarında yolcunun güvenle ulaşımını sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

        Dinlenme tesisinin müdürü Hüseyin Gülpınar ise yolculara çorba ve çay ikramında bulunduklarını dile getirdi.

        Öte yandan, yolculardan adı öğrenilemeyen 2 yaşındaki bir çocuğun rahatsızlanması üzerine ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler