Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Ortaköy'de 1'i polis, 35 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının ardından yaralıların hastanelerde tedavisi sürüyor.

        Terör saldırısının ardından özel harekat polislerinin gece kulübüne operasyonu sonrasında sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Yaralılar gece kulübünden çıkarılarak olay yerinde bekleyen çok sayıda ambulansla, başta Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere çevredeki hastanelere kaldırıldı.

        Saldırıda yaralan 40 kişinin tedavisine devam ederken hafif yaralılar müdahalenin ardından taburcu edildi.

        Terör saldırısı sırasında gece kulübünde bulunan ve hastane kapısında gazetecilere açıklama yapan Sinem Uyanık, "Eşim o sırada üstüme kapandı. Koşan herkesi vurdular. Eşimin sayesinde ikimiz de hayattayız. Silah sesi duydum ayrı ayrı. Sürekli taradılar" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan saldırı sırasında gece kulübünde 700 davetlinin bulunduğu öğrenildi.

        Olayın ardından gece kulübünün bulunduğu cadde çift yönlü olarak trafiğe kapatılarak geniş güvenlik önlemleri alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler