Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da bir deponun duvarını çaldıkları traktör kepçeyle delen şüpheliler, 80 güvercini alarak kaçtı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesinde içerisinde güvercin bulunan depoya gelen şüpheliler, balyozla 20 santimetre kalınlığındaki betondan yapılan kapıyı kıramayınca, buraya yakın bir kum ocağından traktör kepçe çaldı.

        Şüpheliler daha sonra çaldıkları araçla deponun duvarında delik açarak ahşap kafesteki 80 güvercini çalarak kaçtı.

        Olayın ardından durumu polis ekiplerine bildiren güvercinlerin sahibi Ramazan Özdemir (53), gazetecilere yaptığı açıklamada, buradaki güvercinlerin kendisine ve arkadaşı Zeynel Niğdelioğlu'na (57) ait olduğunu söyledi.

        - "Balyozla kıramayınca traktör kepçe getirmişler"

        İnsanları rahatsız etmemek için kuşlara kent merkezinden uzaktaki bir noktada baktıklarını ifade eden Özdemir, güvercin beslemenin kendisi ve arkadaşı için hobi olduğunu belirtti.

        Olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirten Özdemir, "Betondan yaptık depoyu. Alarm sistemi de var. Hırsızlar bizim betondan yaptığımız 20 santimetre kalınlığındaki kapıyı balyozla kırmaya çalışmışlar. Kıramayınca getirdikleri traktör kepçeyle duvara vurup kırmışlar. Tek kişi geçecek şekilde yer açmışlar. İçeri girip bizim hobimiz olan kuşları çalıp gitmişler." dedi.

        Çalınan kuşlarının 50 bin lira civarında değeri olduğunu ifade eden Özdemir, "Daha sonra kepçenin sahibine ulaştık. Adamın haberi bile yok kepçesinin çalındığından. Bizim ricamız polis arkadaşlardan güvercinlerimizi bir an önce bulsunlar bu olayla ilgilensinler." ifadelerini kullandı.

        Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler