Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği (ABİSAD) tarafından hazırlanan insani yardım malzemelerini Haleplilere ulaştıracak tır yola çıktı.

        Türk Kızılayı Adana Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılayının başlattığı "Görmezden Gelmeyin" kampanyası kapsamında ABİSAD tarafından temin edilen battaniye ve giyimden oluşan bir tır yardım malzemesi, Türk Kızılayı yetkililerine teslim edildi.

        ABİSAD Başkanı Vedat Kolcuoğlu, Seyhan İş Merkezi arkasındaki uğurlama töreninde, Beşiktaş'a gönül verenlerin her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olduğunu belirterek, "Bir iş adamı ve Beşiktaşlı olarak, Halep'teki insanlık dramına kayıtsız kalmamız mümkün değil. Umarız ki bir an önce kalıcı ateşkes gerçekleşir ve bu mağdur insanlar normal hayatlarına dönerler." ifadelerini kullandı.

        Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da Haleplilerin şu an güvenli bölgeye alındığını belirterek, "Ancak kamplarda ne kadar iyi imkanlar olsa da yine de hayatları çok zor. Bu nedenle ısınma ve hijyen açısından battaniye ve giyim yardımları çok anlamlı. ABİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kolcuoğlu ve dernek üyesi iş adamlarına teşekkür ederim." diye konuştu.

        Yapılan açıklamaların ardından yardım malzemelerini taşıyan tır yola çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler