Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, Manavgat ilçesinde çocuk istismarı iddiasıyla tutuklanan CHP üyesi yerel gazete sahibi R.M'nin ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevk edildiğini bildirdi.

        Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manavgat ilçe teşkilatının söz konusu kişiyle ilgili ihraç talebini il başkanlığına gönderdiğini belirterek, yönetim kurulunun bugün olağanüstü bir toplantı yaptığını söyledi.

        Toplantı'da R.M'nin ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevk edildiğini dile getiren Erdem, "Birkaç gün içinde toplanacak il disiplin kurulunun kararını da genel merkeze göndereceğiz. Ancak, söz konusu kişiyle ilgili ihraç kararının değişeceğini düşünmüyoruz. Çünkü partiyi küçük düşürücü bir olay. Bunun prosedürü böyledir. Ama mahkeme kararıyla suçsuzluğu ispatlanırsa tekrar partiye başvurabilir." diye konuştu.

        Antalya'nın Manavgat ilçesinde yayın yapan yerel bir gazetenin sahibi, sosyal medyadan çocuk istismarı iddiasıyla tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler