Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da tır kiralayarak kendilerini nakliyeci olarak tanıtıp 2 iş adamını dolandırdığı öne sürülen 3 şüpheli yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, polise başvuran bir iş adamı, 25 bin lira tutarındaki turşuyu Van'a götürmeleri için anlaştığı 3 nakliyeciden verilen adrese ürünlerini teslim etmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

        Zanlılar hakkında Hatay'dan Mersin'e götürmeleri istenen 115 bin lira tutarındaki demir profili de verilen adrese teslim etmedikleri yönünde şikayet olduğu belirlendi.

        Bunun üzerine araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, eşkalini belirlediği üç zanlıdan ikisinin kent merkezinde bir otomobille seyir halinde olduğunu tespit etti.

        Aracı takibe alan ekipler, kovalamaca sonucu durdurdukları araçtaki 2 şüpheliden Mustafa Y'yi gözaltına aldı, dolandırıcılıktan emniyette üç suç kaydı bulunduğu belirlenen Abdulbaki K. ise kaçtı.

        Güvenlik güçleri yaptıkları çalışmayla şüpheli Abdulbaki K. ile diğer şüpheli Soner G'yi de yakaladı.

        Tır kiralayıp kendilerini nakliyeci olarak tanıtan şüphelilerin, verilen adrese teslim etmeyerek başkalarına sattığı 25 bin liralık turşu ve 115 bin lira tutarındaki demir profil bulunarak sahiplerine teslim edildi.

        Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler