Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Voleybolda Avrupa kupalarında haftanın maçları tamamlandı.

        Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde, gruplarda 3. hafta maçları oynandı. A Grubu'nda Belçika'nın Noliko Maaseik takımına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Türk temsilcisi, gruptaki 4. maçında 1 Şubat Çarşamba günü sahasında yine Noliko Maaseik ile karşılaşacak.

        C Grubu'nda Arkas Spor, deplasmanda Fransa'nın Paris Volley takımı'nı 3-1 yendi. Arkas Spor, 1 Şubat Çarşamba günü oynanacak 4. maçta aynı takımı konuk edecek.

        Ligdeki diğer Türk temsilcisi Halkbank ise E Grubu'nda, sahasında Belçika'nın Knack Roeselare takımına 3-1 mağlup oldu. Grupta 3 yenilgi ve puansız son sırada yer alan Halkbank, bir sonraki maçında, 1 Şubat Çarşamba günü Knack Roeselare'ye konuk olacak.

        Erkekler CEV Kupası'nda bu hafta, 16'lı final rövanş maçları yapıldı.

        Fenerbahçe, deplasmandaki ilk maçta 3-0 mağlup ettiği İsrail ekibi Hapoel'i, sahasındaki rövanşta da aynı skorla yenerek tur atladı. Kupada 8'li finaller, 31 Ocak-2 Şubat tarihlerinde oynanacak.

        Erkekler Challenge Kupası'nda ise 8'li final ilk maçları oynandı.

        Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda Portekiz'in Fonte Bastardo Azores takımıyla yaptığı karşılaşmayı 3-0 kazandı. Türk temsilcisi, Portekiz ekibi ile rövanş maçını 2 Şubat Perşembe günü sahasında yapacak.

        Ziraat Bankası ise deplasmanda Bosna Hersek'ten MOK Jedinstvo ile karşılaştı. Rakibine set vermeden galip gelen başkent ekibi, MOK Jedinstvo'yu 1 Şubat Çarşamba günü Ankara'da ağırlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler