Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

        Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanlığına seçilen Karamollaoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

        Ziyaret nedeniyle Uysal'a teşekkürlerini ileten Karamollaoğlu, DP ve Saadet Partisi'nin köklü bir siyasi gelenekten geldiğini, Türkiye'nin siyasi gidişine, güçlerinin yettiği kadar destek vereceklerini anlattı.

        Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Karamollaoğlu, "Son 5-10 yıl içerisinde dünya sanki yeniden şekillendiriliyor. Erbakan Hoca tek tek hangi hadiselerin olacağını, hatta hangi silsileyle olacağını vefatından önce bütün basın mensuplarına aktardı. Gördüğümüz nokta, o ifadelerden hiç ders alınmadığıdır." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler