Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında bir polis memuru hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 79 DZ 656 plakalı otomobil, merkez Karaköprü ilçe girişinde Yücel D'nin kullandığı 63 DE 514 plaka otomobile arkandan çarptıktan sonra kontrolünü kaybederek yol kenarında yürüyen polis memuru Recep Yanmaz'a çarptı. Yücel D'nin kullandığı otomobil ise çarpmanın etkisiyle karşı yönden gelen Turgut A'nın kullandığı 21 BR 251 plakalı otomobille çarpıştı.

        Kazada polis memuru Yanmaz, olay yerinde hayatını kaybetti. İsmi öğrenilemeyen sürücü 112 acil servis ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polis memuru Yanmaz'ın naaşı ise adli tıp kurumuna kaldırıldı.

        Kaza nedeniyle Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu yaklaşık 2 saat tek taraflı olarak araç trafiğine kapatıldı. Ekiplerin kazaya karışan araçları kaldırmasının ardından trafik normale döndü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler