Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in Tarsus ilçesinde başvurduğu devlet hastanesindeki tedavisinde ihmal yaşandığı ileri sürülen kadın hayatını kaybetti.

        Alınan bilgiye göre, 11 Ocak'ta başvurduğu Tarsus Devlet Hastanesinden, durumunun ağırlaşması üzerine sevk edildiği Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Remziye Coşkun (22) yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Coşkun'un cenazesi yakınları tarafından alınarak Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        - Olay

        Tarsus'ta 8 aylık hamile Remziye Coşkun (22), 11 Ocak'ta gece saatlerinde Tarsus Devlet Hastanesine mide ağrısı şikayetiyle başvurmuş, gerekli kontrol ve tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilmişti. Sabah saatlerinde yeniden hastaneye gelen Coşkun, detaylı tetkik ve tedavi amaçlı hastaneye yatırılmış, bir süre sonra durumunun ağırlaşması üzerine sezaryenle sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirmişti.

        Coşkun, durumunun daha da ağırlaşması üzerine ambulansla sevk edildiği Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

        Coşkun'un eşi Cafer Coşkun, acil servis doktorlarının zamanında gerekli müdahaleyi yapmadıklarını iddia ederek suç duyurusunda bulunmuş, yetkililer de iddialar üzerine inceleme başlatmışlardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler