Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİLİS (AA) - Kilis'te "yardım timi"nde gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine ulaşan kadınlar, alan taramasında tespit edilen 3 yetim kardeş için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

        Kilis Belediyesi öncülüğünde Başkan Hasan Kara'nın eşi Gülsen Kara tarafından kurulan "yardım timleri", alan taraması sırasında üç yetim kardeşin farklı yıllarda aynı gün doğduklarını belirledi.

        Durumu Gülsen Kara ile paylaşan gönüllüler, Kara'nın da katılımıyla yetim çocuklar için sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Partide süslenmiş pastalardaki mumları üfleyen çocuklar, doyasıya eğlendi.

        Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, şefkatin, sevginin önemine işaret etti, kendisinin de bir anne olduğunu bu nedenle onları mutlu etmek ve aile ortamını bir nebze olsun yaşatmak için böyle bir faaliyet gerçekleştirdiklerini söyledi.

        "Yetim gülerse dünya güler" düsturuyla hareket ettiklerini anlatan Kara, "Burada belediye başkanı eşi olmaktan çok bir anne olarak bulunuyorum. Bizi hayata bağlayan en önemli nedenlerden biri de çocuklarımızın mutluluğudur. Bu bağlamda bizlere mutlu, umutlu ve hayırlı evlatlar yetiştirmek düşer. Çocuk ailesiyle mutlu olur, büyür ve faydalı birer birey olur. Biz de bu noktada elimizden geleni yapmalıyız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler