Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Erciyes Dağı'nda hayatını kaybeden Yiğithan Selvi'nin cenazesi, ailesine teslim edildi.

        Erciyes Dağı Hisarcık Kapı civarında arama kurtarma ekiplerinin baygın halde ulaştığı ve kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybeden Selvi'nin otopsi işlemleri tamamlandı.

        Cenaze, işlemlerin ardından emekli gazi olan baba Hayati ve anne Ceyhan Selvi ile yakınlarına teslim edildi. Cenaze, havayolu ile İstanbul'a götürülecek.

        Öte yandan Selvi'nin, yapılan ilk incelemede düşme anında geçirdiği tramvaya bağlı hayatını kaybettiğinin belirlendiği öğrenildi.

        Lise 2. sınıf öğrencisi Selvi, ailesiyle sömestr tatilini geçirmek için İstanbul'dan Erciyes'e gelmiş, konakladıkları tesisten dün kayak yapmak üzere çıkmıştı. Oğullarının, akşam tesise dönmemesi üzerine ailenin haber verdiği kurtarma ekipleri, Selvi'yi akşam Hisarcık Kapı bölgesinde kayak pisti dışında baygın halde bulmuş, ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan genç, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler