Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaklaşık 100 metrelik uçurumdan deniz kıyısına düşerek hayatını kaybeden nişanlı çift, aynı camide düzenlenen törenin ardından yan yana toprağa verildi.

        Ereğli Devlet Hastanesi morgundan Ereğli Belediyesine ait cenaze aracı ile alınan Özgür Özakın (32) ile nişanlısı Zeynep Nida Sözeri'nin (32) cenazeleri Bozhane Camisi'ne getirildi.

        İlçede esnaflık yapan Özgür Özakın'ın annesi Tülay, babası Metin Özakın ile Zeynep Nida Sözeri'nin annesi Zahide babası Mehmet Sözeri tabutların başında gözyaşı döktü. Vatandaşlar tarafından banka oturtulan Tülay Özakın ile Zahide Sözeri'nin birbirlerine sarılarak başsağlığı dilediği görüldü.

        İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Özgür Özakın ve Zeynep Nida Sözeri'nin cenazeleri Şehir Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

        Cenazeye Özakın ve Sözeri'nin yakınları, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, siyasi parti ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Öte yandan olayın görgü tanığı olan Özgül A'nın ise emniyette verdiği ifade de nişanlıların tartışma anında dengesini kaybederek aynı anda uçurumdan düştüğünü söylediği öğrenildi.

        Dün gece saatlerinde Özgür Özakın ile nişanlısı Zeynep Nida Sözeri ve bir arkadaşı, Ereğli-Kandilli karayolu Köseağzı mevkisine gelmiş, tartıştıkları belirtilen nişanlı çift bu sırada 100 metrelik uçurumdan deniz kıyısına düşmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler