Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli ve Bursa'da iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Gölcük ilçesinde 3 ve Başiskele ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

        Güvenlik kameraları ve plaka tanıma sistemi üzerinden yapılan takibin ardından ekipler, Y.D, S.K, S.G, Ş.K. ve N.T'nin kiraladıkları araçla hırsızlık yaptıklarını belirledi.

        Çalışmalar sürerken, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki iş yerinden de hırsızlık yapıldığı bilgisinin alınması üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerine şüpheliler hakkında bilgi verildi.

        Bunun üzerine harekete geçen ekipler, 5 şüpheliyi çaldıkları malzemeler ve paralarla Bursa'da gözaltına aldı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.K, S.G, Ş.K, ve N.T. tutuklandı, Y.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler