Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 zanlı gözaltına alındı.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu, Korkut ilçesine bağlı Altınova beldesinde ikamet eden 3 kişinin 2014'te terör örgütü PKK'nın kamplarına gittikleri ve şenliklere katılarak fotoğraf çektikleri belirtildi.

        Bu kişilerin Muş'ta örgüt propagandası yapmak üzere görevlendirildiklerinin tespit edildiği kaydedilen açıklamada, 2 zanlının Altınova'da yakalandığı bildirildi.

        Açıklamada, bir zanlının yakalanması için çalışmaların devam ettiği vurgulanarak, "Konuyla ilgili adli işlemler sürmektedir. İl genelinde halkımızın huzur ve güvenliği için her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadele kapsamında operasyonlara kararlılıkla devam edilecektir. Vatandaşlarımızın her türlü ihbarları ilimizde emniyet ve asayişin sağlanması konusunda etkinliği artıracaktır." ifadeleri kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler