Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Bartın'da dün akşam yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        Amasra ilçesinden kent merkezine giden Hulusi Esen idaresindeki 74 DB 666 plakalı yolcu otobüsü, Karaçay mevkisinde devrildi. İhbarın ardından kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

        Otobüs şoförü ile yolculardan Filiz Fırat, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 5 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Yaralılardan Nurbol Kushpan (21), hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde seyir halindeki otobüsün kayarak yolun kenarındaki beton bariyere çarpmasının ardından devrilerek refüje çarpması yer alıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler