Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı, tipi ve çığ düşmesi nedeniyle bazı karayollarında ulaşımın sağlanamadığı bildirildi.

        Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Akşar-Gaziler-Karaurgan karayolunun 0 ile 12'nci kilometreleri arası, Gaziler-Sarıkamış yol ayrımının 34 ile 49. kilometreleri arası, Erzurum-Tekman yol ayrımının 9 ile 35. kilometreleri arası, İkizdere-İspir karayolunun 0 ile 5'inci kilometreleri arası ve İspir-Yusufeli ile Çamlıkaya yol ayrımının 0 ile 3. kilometreler arasının kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu belirtildi.

        Açıklamada, Doğubayazıt-Çaldıran karayolunun 0 ile 13. kilometreler arası, Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos karayolunun 14 ile 40. kilometreler arası, Çobandede-Karayazı'nın Hınıs yol ayrımının 0 ile 60. kilometreleri arası ve Köprüköy-Karayazı yol ayrımının 0 ile 14. kilometreleri arasında kar ve tipinin yanı sıra çığ düşmesi nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler