Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'da uyuşturucu ticareti yaparak, terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı PYD'ye gelir sağlayanlara yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklandı.

        Efeler İlçe Jandarma Komutanlığınca, terör örgütü PKK ve Suriye uzantısı PYD'ye gelir sağlamak amacıyla uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik Güzelçamlı Mahallesinde bir eve düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 zanlının jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Y, tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Efeler, Germencik ve Kuşadası ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaparak terör örgütü PKK/PYD'ye gelir sağlayanlara yönelik operasyonda 2'si kadın 5 kişi gözaltına alınmış, zanlılarla 3 gram kubar esrar, bir uyuşturucu hap, 2 uyuşturucu içme aparatı, birer av tüfeği, tablet ve dizüstü bilgisayar ile 7 cep telefonu ele geçirilmişti. Zanlılardan M.Y'nin, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG safında savaşırken yaralandığı ve tedavisinin ardından Aydın'a geldiği belirtilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler