Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman'ın Gercüş Belediyesi tarafından karla mücadele eden ekiplere ve araç sürücülerine salep ikram ediliyor.

        Geçtiğimiz haftalarda ilçede cami cemaatine salep ve çorba dağıtan Gercüş Belediyesi, karla mücadele eden ekiplere ve araç sürücülerine de salep ikram etmeye başladı.

        İçişleri Bakanlığınca KHK kapsamında Gercüş Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Ünal Koç, ilçe halkının taleplerini dikkate aldıklarını belirtti.

        Geçen haftalarda cami cemaatine salep ve çorba dağıttıklarını anlatan Koç, şöyle devam etti:

        "Cuma günleri cami cemaatlerimize sıcak salep ve çorba dağıtırken vatandaştan gelen talepler doğrultusunda soğuk kış gününde karla mücadele eden personelimiz ve yolda geçen araç sürücülerine de salep dağıtmaya başladık. Bu uygulamamız kış aylarında salep ve çorba olarak devam edecek."

        Araç sürücüleri de uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyeye teşekkür etti.

        Belediye çalışanlarından Hasan Bıçakçı da "Soğuk kış gününde başkanımızın bize sunmuş olduğu bu hizmetten dolayı teşekkür ederim." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler