Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Van'ın İpekyolu Belediyesine başkan vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Cemil Öztürk, hizmetlerini daha iyi yapabilmeleri için 50 muhtara dizüstü bilgisayar ve yazıcı dağıttı.

        Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Öztürk, kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda muhtarların sorunlarını dinledi.

        Muhtarlar, ilçedeki kurum amirlerinin sunum yaptığı toplantıda sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı.

        Öztürk, burada yaptığı konuşmada, göreve geldiğinden bu yana ilçenin sorunlarını tespit etmeye yönelik çalışmalarda bulunduğunu söyledi.

        Muhtarlarla daha iyi ilişkiler kurarak sorunları doğru tespit etmek istediklerini anlatan Öztürk, bu konuda çalışmaların süreceğini ifade etti.

        - Muhtar kimliği de dağıtıldı

        Kaymakam Öztürk, daha sonra 50 muhtara görevlerini daha iyi yapabilmeleri amacıyla dizüstü bilgisayar, yazıcı ve muhtar kimliği verdi.

        Hizmetlerin yapılması noktasında teknolojinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Öztürk, "Muhtarlarımızı teknolojik imkanlardan yararlandırarak, işlerini kolaylaştırmak için bu hizmeti yapıyoruz. Bir de muhtarlarımızın kimlik talebi vardı. 'Bizler muhtarız ama ispat edemiyoruz.' diyorlardı. Bu sorunu muhtar kimliği çıkararak çözüm bulduk." dedi.

        Dizüstü bilgisayar, yazıcı ve kimliklerini alan muhtarlar Öztürk'e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler