Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in isminin, Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yeni yapılan parka verilmesi kararlaştırıldı.

        Şehzadeler Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında yapıldı.

        Toplantıda, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen Halisdemir'in adının Kuşlubahçe Mahallesi'nde yeni yapılan parka verilmesi görüşüldü. Yapılan oylamada Halisdemir'in isminin parka verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

        Belediye Başkanı Çelik, toplantıda yaptığı konuşmada, Halisdemir'in darbe girişiminin seyrini değiştirdiğini belirterek, "Bu cennet vatanda rahatça yaşıyor ve bu memlekete hizmet edebiliyorsak, bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bu noktada şehitlerimizi unutmamalı ve unutturmamalıyız." dedi.

        Şehit Halisdemir'in ismini yeni yaptıkları parkta yaşatmak istediklerini aktaran Çelik, , "Bu kararın oy birliği ile meclisimizden geçmesine vesile olan tüm belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu parkta oynayacak olan gelecek neslimiz, parka her geldiğinde kahraman şehidimizin ismini okuyacak ve unutmayacak." ifadesine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler