Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şırnak'ın idil İlçe Belediyesine gönderilen 146 bank, parkların yanı sıra okul, hastane ve sağlık ocaklarına yerleştirilecek.

        İstanbul Büyükşehir Büyükşehir Belediyesinin, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Hakkari, Silopi, İdil, Cizre, Sur, Silvan ve Hani belediyeleri ile imzaladığı "Kardeş şehir" protokolü sonrası başlattığı yardımlar sürüyor.

        Protokol kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İdil Belediyesine 146 bank gönderdi. KHK kapsamında İdil Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Ersin Tepeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, ilçede güzel projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

        Tepeli, bankların okul, hastane, sağlık ocakları ve park alanlarına yerleştirileceğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler