Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobilde taşınan ve yaralanan buzağı da veterinere götürüldü

        Alınan bilgiye göre, ilçedeki Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında bir petrol ofisinden yakıt aldıktan sonra yola devam etmek isteyen Ali Değirmenci (42) yönetimindeki 48 SR 159 plakalı otomobil ile çevre yolundan şehir merkezine hareket halindeki sürücüsü öğrenilemeyen 02 DZ 456 plakalı otomobil çarpıştı.

        Kazada sürücü Değirmenci ile araçlarda bulunan Abdullah Topal (53), Muttalip Topal (31) ve Mustafa Bali (35) yaralandı.

        Ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Abdullah Topal ve Muttalip Topal Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

        Kaza sırasında 02 DZ 456 plakalı otomobilde bulunan ve yaralandığı belirlenen buzağı da vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak tedavi edilmek üzere veterinere götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler