Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Trafik Araştırma Merkezince görevlendirilen sivil trafik polisleri, yolcu gibi davranarak şehirlerarası otobüsleri denetliyor.

        Ankara'dan bir otobüs firmasına ait şehirlerarası yolcu otobüsüne binen EGM Trafik Araştırma Merkezi Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Osman Babaoğlu, güzergah boyunca otobüs şoförünün indirme, bindirme, trafik ışıkları, yatay ve düşey işaretlere uyma, şerit kullanma ve değiştirme, fazla yolcu, telefonla konuşma, kavşaklarda geçiş ve dönüş kurallarına uyup uymadığını denetleyerek kural ihlallerini tespit etti.

        Kütahya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yolculuk bittikten sonra şoförün yanına gelen Babaoğlu, kimliğini açıkladıktan sonra şoföre kural ihlallerini anlattı. Babaoğlu, seyahat süresince emniyet kemeri takmamasından dolayı sürücüye cezai işlem uygulanacağını belirtti.

        Şoför İskender Fatih Aksoy'a emniyet kemeri takmamasından dolayı 95 lira trafik cezası uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler