Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - İstanbul Esenyurt’ta çalıştığı inşaattaki vinçten düşen demir kalıpların altında kalması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Remzi Ersu, memleketi Van'ın Başkale ilçesinde toprağa verildi.

        Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ersu'nun (22) cenazesi, Başkale ilçesine 140 kilometre uzaklıktaki Tokluca Mahallesi'ne getirildi.

        Ersu'nun cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.

        Okul harçlığını çıkarmak için Van'dan, İstanbul Esenyurt'a gelerek Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı üzerindeki bir inşaatta çalışan Remzi Ersu (22) ve yeğeni Sefer Deli (19), vinçten düşen demir kalıpların altında kalmıştı.

        Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptığı Deli'yi, Özel Reyap Hastanesine kaldırmış, Ersu'nun ise yaşamını yitirdiği belirlemişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler