Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize'de bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen biri yeni doğan bebek 4 kişi tedavi altına alındı.

        Merkeze bağlı Gülbahar Mahallesi Dut Dibi Sokağı'ndaki bir apartmanın dördüncü katında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede evi kapladı.

        Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, öncelikle mahsur kalan ev sahibi Gökay Kalaycı'yı itfaiye aracıyla balkondan kurtardı.

        İtfaiye ekibinin çalışmasını yürüttüğü sırada aracın merdiveninin arızalanmasına bazı vatandaşlar tepki gösterdi. İtfaiye aracıyla yangına dışarıdan müdahale edilemeyince ekipler bina içerisine girerek yangını kontrol altına aldı.

        Yangını söndüren ekipler, soğutma çalışması yaptı.

        Dumandan zehirlenen ev sahibi Gökay Kalaycı, aynı apartmanda ikamet eden yaşlı bir çift ve yeni doğmuş bir bebek, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Gökay Kalaycı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının nasıl çıktığını anlamadığını belirterek, "Kullanmadığımız boş odada yangın çıktı. Kapıyı açtığımda çıkılmayacağını gördüm ve hemen kendimi balkona attım. Bekledim ve itfaiye gelip kurtardı beni." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler