Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA / ANKARA (AA) - Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve 2016 Rio Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül'e, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan AA 2016 Yıllığı takdim edildi.

        Kenan Sofuoğlu, Serdivan ilçesindeki AA Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette, AA Sakarya Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, Kenan Sofuoğlu'na AA tarafından hazırlanan yıllığı verdi.

        Kenan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hemen hemen her yıl AA Yıllığı'nı incelediğini söyledi.

        Yıl içindeki gelişmelerin bu katalog içinde arşivlendiğini ifade eden Kenan, "2016 yılının tabii ki en özel kareleri 15 Temmuz'daki çekilen karelerdir. Bu kataloğa bakarken en çok merak ettiğim kareler 15 Temmuz'daki karelerdi." diye konuştu.

        Özellikle 15 Temmuz'u bizzat yaşayanlardan birisi olduğunu dile getiren Kenan, şunları kaydetti:

        "Sağ olsunlar bu yılki yıllığa şampiyonluk fotoğrafımın, özellikle Mahir ile olan fotoğrafımın koyulması hoşuma gitti. Ona da baktım. Önceki yıllarda olduğu gibi çok güzel kareler var içinde. İnsanlar bu kataloğu sakladığı zaman, yıl içinde yaşanan bütün özel günlerin, iyi ve kötü anıların arşivini burada bulabilir. O açıdan çok güzel bir katalog. İnanın, kaç yıldır yapılıyor bilmiyorum ama özellikle birkaç yıldır hemen hemen hepsini bütün sayfalarına varıncaya kadar inceledim. Gerçekten çok güzel bir çalışma."

        - Taha'dan AA'ya teşekkür

        2016 Rio Olimpiyatları'nda Türkiye'ye tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül ise AA 2016 Yıllığı'nın, içeriğiyle Türk güreşine de hizmet ettiğini vurguladı.

        Elmadağ'da kamp yapan milli güreşçi Taha, Rio'da tarihe geçtiği fotoğrafının da yer aldığı yıllığı inceleyerek, "Spordan siyasete, sanattan ekonomiye 2016 yılına damga vuran haberler bu almanakta var. Sağ olsunlar 2016 yılında bize de fazlasıyla yer verdiler. AA'ya Türk güreşine, Türk sporuna verdiği desteklerden ötürü ayrıca teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler