Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde öğretmen, öğrenci ve kamu çalışanlarını taşıyan servis minibüsü ile tırın çarpışması sonucu 19 kişi yaralandı.

        Salih Duman idaresindeki 76 DF 754 plakalı tır, Sivas-Kayseri karayolu Şarkışla girişindeki kavşakta, İdris Cesur'un (49) kullandığı 58 TS 450 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı.

        Sürücüler ile minibüsteki 7 öğrenci, 5 öğretmen ve 5 kamu çalışanı yaralandı. Minibüste sıkışan bazı yaralılar, Şarkışla Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkartıldı.

        Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Kazanın yaşandığı bölgede sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü ve yolda buzlanma olduğu belirtildi.

        - Kaza anı MOBESE'ye yansıdı

        Bu arada kaza anı, MOBESE kameralarınca kaydedildi. Görüntüde, servis minibüsünün kırmızı ışıkta beklemesi görülüyor. Sisin hakim olduğu bölgede tırın minibüse arkadan çarpması ve aracın kontrolden çıkarak bir süre ilerlemesi de görüntüye yansıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler